Kindervakantiedorp 2024

Van woensdag 14 augustus tm vrijdag 16 augustus2024 zal het Kindervakantiedorp Hernen weer plaatsvinden. Als organisatie hebben we de voorbereidingen inmiddels weer opgepakt en willen we er weer een leuke happening van maken.De opzet is in grote lijnen hetzelfde als vorig jaar:

  • Woensdag hele dag bouwen. 
  • Donderdag hele dag programma: hutten afmaken, creatief bezig zijn en afsluiten met optredens. 
  • Vrijdagmiddag een soort zeskamp en afsluiten met gezamenlijk eten. 
  • Groep 7/8 kan van donderdag op vrijdag blijven slapen. Op donderdagavond wordt een leuke activiteit georganiseerd.

Wil je meehelpen als vrijwilliger?

Zoals altijd hebben we tijdens het kindervakantiedorp veel vrijwilligers nodig om het tot een succes te maken. Je kunt op allerlei manieren bijdragen. We hebben bijvoorbeeld mensen nodig die mee hutten bouwen, die graag creatief bezig zijn met de kinderen of die willen meehelpen met de catering. Zouden jullie er vast over na willen denken of je mee wil doen als vrijwilliger, welke bijdrage je zou willen leverenen op welke dag je beschikbaar bent?

Inschrijven

Het inschrijven, zowel voor kinderen als vrijwilligers, zal weer plaatsvinden op het schoolplein. Dit is dit jaar op woensdag 26 juni en vrijdag 28 juni van 13.45 uur tot 14.15 uur. Vooraf krijg je alle benodigde informatie via het programmaboekje. 

Wil je meehelpen in de organisatie?

We organiseren het kindervakantiedorp met een aantal ouders. Samen denken we na over het programma, de verhaallijn, de catering, de spellen, de bouwmaterialen en nog veel meer. Lijkt het je leuk om daaraan bij te dragen, nu of in een volgend jaar? Laat het ons weten!Misschien kun je ergens meedraaien in de voorbereiding. Vele handen maken licht werk. Mocht je dit leuk lijken, dan kun je een mail sturen naar kvdhernen-leur@hotmail.com.