Vind de middelbare school die het beste bij je past

Na de basisschool gaan leerlingen naar een school voor voortgezet onderwijs: de middelbare school. Het aanbod van deze scholen in de regio is divers: er zijn grote scholengemeenschappen waar les wordt gegeven op alle onderwijsniveaus, maar er zijn ook kleine scholen die slechts één soort onderwijs, praktijkonderwijs of speciaal onderwijs aanbieden. Wat de beste keuze is, is afhankelijk van verschillende factoren. Op schoolkeuzehulp.nl vind je alles wat kan helpen om zicht te krijgen op het voortgezet onderwijs in de regio.

Deze website biedt je het volgende:

    • Algemene informatie over het voortgezet onderwijs en passend onderwijs
    • Een handige zoekfunctie om scholen te vinden die voldoen aan jouw wensen
    • Presentatiepagina’s van alle middelbare scholen in de regio
    • Een overzicht van alle voorlichtingsactiviteiten op de scholen
    • Informatie over de aanmeldprocedure

Schoolkeuzehulp.nl is de vervanger van de papieren Schoolkeuzegids Regio Nijmegen.