Informatie gezinsviering Kerstmis (en oproep kerstspel)

Gezinsviering Kerstmis

zondag 24 december 2017

Let op! De gezinsviering op kerstavond begint dit jaar om 20.00 uur. Reden hiervoor is de krappe bezetting in het pastoresteam. De gezinsviering is voor alle mensen, van jong tot oud. Het koor Voice treedt weer op, maar ditmaal met een nieuwe dirigent. Pastor Marieke Drent gaat voor in de dienst. Iedereen is van harte welkom. Ondanks dat de dienst wat later dan gebruikelijk op de avond gepland staat, hopen we toch veel ouders en kinderen te mogen begroeten.

Oproep volwassenen en kinderen

Ook dit jaar organiseert de werkgroep Gezinsviering de kerstviering in Hernen. Een van de vaste onderdelen is het kerstspel met kinderen en volwassenen.We zoeken nog een vader of opa, die een van de mannelijke rollen op zich wil nemen. Daarnaast willen we graag de groep aanvullen met jongens en meisjes in de basisschoolleeftijd. De rollen zijn Herders, Abraham, Ruth, David, Jozef, Maria, Profeet Jesaja, herdertjes en engeltjes. Weten jullie nog iemand die het leuk vindt om te regisseren en de spelers aanwijzingen wil geven?

Ook kunnen we nog jongens en meisjes gebruiken, die willen voorlezen of mee willen helpen met de collecte.

Oefendata:

Met de volwassenen willen we graag op woensdag 20 december aanstaande van 19:30 tot 20:30 uur en samen met de kinderen op zondag 24 december aanstaande om 11:00 tot 12:00 uur het kerstspel oefenen in de kerk. De kinderen worden begeleidt door Meriam.

Aanmelden:

Het zou fijn zijn als we voor die datum alle rollen en teksten hebben verdeeld. We vragen je dus je snel op te geven via gezinsvieringhernenleur@xmsnet.nl. Doe dit uiterlijk voor vrijdag 15 december aanstaande. Je mag ook de onderstaande strook inleveren bij de juf of Meriam op school.

We hopen dat veel kinderen en ouders mee willen doen, zodat we met z’n allen een mooie voorstelling kunnen maken tijdens het jubileumjaar 125 jaar H. Judocus. Geef je dus snel op!

Werkgroep gezinsviering Hernen-Leur

Meriam Leenders en Marieke van Heumen

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Antwoordstrook:

Ja, ik doe mee en wil:

0 een rol als herdertje (geen tekst)

0 een rol als engeltje (geen tekst)

0 een tekst of gedicht voorlezen

0 collecteren

0 een van de mannelijke rollen (volwassene)

0 regisseren (volwassene)

Naam: Jongen/ Meisje (kind)