Even voorstellen….Bas

Ik ben Bas ten Buren, 37 jaar, woon in Winssen met mijn vriendin en onze dochters Jet (5) en Fien (3). De afgelopen tien jaar heb ik gewerkt in de farmaceutische industrie. Ik ben gestart aan een loopbaanswitch, want mijn hart ligt in het onderwijs. Binnenkort start ik als stagiair in groep 4/5/6 van Heilig Hart en daarmee sluit ik de Pabo af, daarna wil ik voor de klas op een basisschool.

Voor deze stage heb ik Heilig Hart gekozen, omdat het profiel van de school

mij aanspreekt. Het is een school met een dorps karakter waar het onderwijs wordt afgestemd op de behoeften van de leerlingen. Zo worden de kinderen optimaal voorbereid op de toekomst. Met mijn frisse blik op onderwijs en recente kennis van de Pabo hoop ik het schoolteam te versterken.

Heb je vragen, spreek me gerust aan. Ik ben er iedere maandag en dinsdag tot en met het einde van het schooljaar.