Bezoek van de pieten

De nieuwe hulppieten zijn bij ons op school geweest. Met de leesplankjes en de pietenplaatjes hebben zij leren lezen. In de onderbouw was er echter een leesplankje meegenomen door een Piet om thuis te oefenen.

Alle kinderen hebben een tekening gemaakt voor de Sint en in een brief hebben wij gevraagd of we het leesplankje terug mochten hebben. De volgende ochtend waren de tekeningen weg en was het leesplankje terug!

De tekeningen waren alleen niet bij de Sint terecht gekomen, maar ze hingen bij de juf thuis op het prikbord. Gelukkig heeft de juf de tekeningen mee terug naar school genomen en met de kinderen mee naar huis gegeven zodat ze deze toch in de schoen konden doen en zodat ze toch bij de Sint terecht zouden komen.