KinderVakantieDorp Hernen

De laatste week van de vakantie is het weer zover, het KinderVakantieDorp Hernen!

Dit jaar gaan we drie dagen hutten bouwen, spellen doen en nog veel meer op het veldje bij De Mijlpaal.
De data zijn: 14-15-16 augustus.

Het thema en de precieze invulling blijft nog even een verrassing, maar als je de stunt met één van de bekendste gezichten van de school niet wil missen zou ik me sowieso aanmelden….

Meer informatie over het KinderVakantieDorp en het aanmelden volgt spoedig!

Voor het KinderVakantieDorp zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers die één of meerdere dagen zouden willen helpen, dus heb je als ouder zin en tijd om te komen helpen, heb je een buurkind van een jaar of 15 wat het superleuk vindt om met kinderen te werken, ect.
Laat het ons weten! Het KinderVakantieDorp is bereikbaar via kvdhernen-leur@hotmail.com

Daarnaast zijn wij nog op zoek naar bouwhout, zonder bouwhout geen hutten bouwen immers. Mocht je nog bouwhout overhebben neem dan contact op met Maikel van den Berg via 06-51792716.