Schoolreisje (bovenbouw)

Het is alweer bijna zover……het schoolreisje. Dit jaar gaan groep 7 en 8 naar Amsterdam. De kinderen worden om 9.45 uur op school verwacht. Daarna gaan we naar het station in Wijchen en daar pakken we om 10.30 uur de trein naar Amsterdam. Na aankomst gaan we lunchen in een park en daarna hebben we een speurtocht door de stad.

Daarna gaan we naar The Amsterdam Dungeon…..spannend….. Aan het eind van de middag eten we iets lekkers in Amsterdam en nemen we rond 18.30 uur de trein weer terug naar Wijchen. We verwachten tussen 20.30 uur en 21.00 uur weer terug te zijn bij school, waar de kinderen kunnen worden opgehaald. Middels parro ontvangen de ouders bericht hoe laat we bij school worden verwacht.

De kinderen dienen zelf een lunchpakket mee te nemen en een lekker snoepje mag ook en natuurlijk goede zin. Voor het avondeten wordt gezorgd.

We hopen op een hele leuke dag met mooi weer! Als er nog vragen zijn, stel ze gerust aan Laurie of OR (Karen Beelen).

Groetjes van de ouderraad