Schoolreisje (onder- en middenbouw)

Op woensdag 22 mei is ons schoolreisje gepland. De kinderen van groep 7/8 gaan naar Amsterdam, juffrouw Laurie zal daar ouders en kinderen over informeren. De groepen 1-6 vertrekken om 9.15 uur met de bus naar De Spelerij in Dieren. De kinderen zijn tussen 8.30 en 9.00 uur welkom op school. We verwachten rond 16.30 uur weer bij school te zijn. In De Spelerij kunnen de kinderen vrij rondlopen, wij kiezen ervoor om ook groepjes kinderen te begeleiden waar dat nodig is.

De kinderen mogen (groep 1 t/m 6):

• Iets te snoepen mee nemen, maar graag geen zak vol. In de bus mogen we niet eten en drinken en op het park hebben we er geen tijd voor.
  • Ook iets als tussendoortje, fruit, drinken, meenemen. En voor de grote eters misschien een boterham. Maar we gaan daar met z’n allen broodjes bakken.
  • GEEN geld en mobieltjes meenemen. Het is fijn om die dag oude kleren te dragen en goede schoenen zijn zeker belangrijk.

Voor vragen kunt u terecht bij Sabine Gubbels, OR of Ria Bijlaart, leerkracht onderbouw