Beheer uw privacy-voorkeuren

Op onze school laten wij u met foto’s en video’s zien waar we mee bezig zijn. Opnames worden gemaakt tijdens verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld tijdens activiteiten, schoolreisjes en lessen. Ook uw zoon/dochter kan op deze foto’s (en soms in video’s) te zien zijn.

Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met foto’s en video’s. Wij plaatsen geen foto’s waardoor leerlingen schade kunnen ondervinden. We plaatsen bij foto’s en video’s geen namen van leerlingen. Toch vinden we het belangrijk om uw toestemming te vragen voor het gebruik van foto’s en video’s van uw zoon/dochter. Het is goed mogelijk dat u niet wilt dat foto’s van uw kind op internet verschijnen.

Met behulp van onze Parro-app vragen we jaarlijks om uw privacy-voorkeuren te bekijken en indien nodig aan te passen. Dit kunt u doen via het vierde tabblad ‘Instellingen’. Tik op ‘Profiel’ en scroll naar het kopje ‘Mijn kinderen’. Hier kunt u per kind aangeven wat uw voorkeuren zijn. Mocht het niet lukken staat hier een uitleg met animatie.

U kunt uw voorkeuren wijzigen tot 1 september 2019.

Denkt u ook aan uw toestemming voor de schoolfotograaf. We hebben uw toestemming nodig om uw kind op de groepsfoto te plaatsen. Ook deze voorkeur kunt u instellen bij de privacy-voorkeuren via de Parro app.

Alvast bedankt voor uw medewerking!