Een gekke professor van Mad Science komt maandag een spectaculaire science show geven op school!

Na deze leuke & leerzame show op 27-1-2020 kunnen de leerlingen van groep 3 t/m 8 zich inschrijven voor onze naschoolse wetenschap en techniek cursus.

De cursus is op donderdag om 14:15, vanaf 5-3-2020. De lessen duren een uur.

Dit jaar gaan we aan de slag met Natuurlijke Natuurkunde! Tijdens de 6-weekse cursus staat elke week een ander thema centraal, met onder andere lessen over licht en geluid, magnetisme, scheikunde, en optische illusies.

Of Dat het neit uit mkaat in wlkee vloogdre de ltteers in een wrood saatn, als de eretse en de ltaatse ltteer maae op de jiutse patals saatn.

Nu al nieuwsgierig? Kijk voor een overzicht van data en tijden op onze website inschrijven.mad-science.nl en klik op inschrijven. Inschrijven kan tot 10-2-2020. VOL=VOL