Toegangspoort onderbouw

Bij ons is het verzoek binnengekomen om de poorten van het onderbouwplein alle twee te openen, zowel de poort aan de kant van de Mijlpaal als aan het Tunnelpad. We hebben hier in eerste instantie niet voor gekozen gezien ervaringen uit het verleden. Er ontstonden onveilige situaties met auto’s aan het Tunnelpad. Nu blijkt dat door het gebruik van de toegangspoort via de parkeerplaats van De Mijlpaal ook onveilige situaties ontstaan.

Daarom willen we graag het volgende met u uitproberen;

Vanaf maandag 10 januari gaan beide poorten open. De poort aan de zijde van het Tunnelpad is alleen toegankelijk voor voetgangers en fietsers. De leerlingen die met de auto worden gebracht maken dan gebruik van de poort aan de kant van de Mijlpaal. We willen u vragen om geen kinderen uit een auto te laten stappen op het Tunnelpad, maar op de parkeerplaats bij de Mijlpaal.

Als blijkt dat deze oplossing de veiligheid versterkt dan houden we in de toekomst beide poorten open.