Carnaval

Op vrijdag 21 februari gaan we weer een feestje bouwen. Met een schoolprins(es) en raad van groep 8 aan het roer, gaan we deze dag lekker feesten.

Om het gezellig te houden willen we liever geen accessoires zoals: zwaarden, pistolen, etc.. Serpentines vinden we leuk, maar spuitbussen en confetti zijn verboden.

Deze dag staat in het teken van: optredens/feesten/hossen en lekker samen eten. Graag willen wij jullie uitnodigen om met ons te komen hossen op het schoolplein om 8:30 uur. Samen ontvangen we dan de schoolprins(es) en raad van groep 8!

De school is om 12.00 uur uit en daarom hoeven de kinderen geen lunchpakketje mee te nemen. Tijdens de fruitpauze krijgen de kinderen een worstenbroodje. Schat zelf even in of uw kind daarnaast ook nog fruit nodig heeft.

We gaan er een feestelijke dag van maken!