Dank u wel

Afgelopen zondag werd duidelijk dat de scholen voorlopig zouden gaan sluiten. We zijn achter de schermen meteen begonnen met de voorbereidingen om ons onderwijs op afstand vorm te kunnen gaan geven. Maandag zijn we als team bij elkaar gaan zitten (met de nodige afstand) en is er een noodplan gemaakt. Met de richtlijnen van ons noodplan in het achterhoofd zijn we aan het werk gegaan om onze leerlingen onderwijs op afstand aan te bieden.

Terwijl de letterlijke afstand tussen leerlingen, ouders, leerkrachten en schoolleiding is vergroot door het sluiten van de scholen, voelt het of we dichter bij elkaar staan dan ooit. We ervaren een gezamenlijke verantwoordelijkheid wat de saamhorigheid vergroot. Gaat alles perfect? Nee, er is altijd verbetering mogelijk. Maar u geeft ons vertrouwen en tijd om dit met elkaar op te pakken. Dank u wel daarvoor.

We danken jullie ook voor alle hartverwarmende berichtjes zoals onderstaand bericht. Dit doet ons erg goed!