Online vakantiebeurs (Finland)

De bovenbouw heeft de afgelopen weken ontzettend hard gewerkt aan de vakantiebeurs. Omdat de vakantiebeurs niet door kon gaan, brengen we een stukje van de vakantiebeurs naar u! Wie weet brengt het u op leuke ideeën voor de toekomst.
Veel kijkplezier.

Bovenstaand beeldmateriaal is geplaatst met toestemming van betrokken personen. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van basisschool Heilig Hart  is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken.

Zijn er meer leerlingen die hun presentatie willen delen via onze website? Ouders kunnen dit sturen naar heilighart@kansenkleur.nl. Zet in het bericht duidelijk dat u toestemming geeft voor het plaatsen op onze website. Het mag ook een PowerPoint, Prezi, Powtoon of iets dergelijks zijn.