Verhalen uit leerjaar 3

De boswachter ging naar de raket. Toen zag hij een muis. Toen was ze weer op het eiland. Toen gingen ze wilde dieren kijken. Toen zagen ze een hert, toen een leeuw, toen een giraf, toen zag hij een toekan en toen gingen weer terug naar de raket. Toen was de boswachter weer terug op zijn land. -Fleur

De boswachter wacht op dieren zelfs een muis. En hij zat nog nooit in een raket. Het was de eerste keer dat hij een muis zag en hij zag toen een hert. Toen ging hij naar een winkel chips halen. -Tineke

De boswachter vond twee muizen. Ze gingen naar de boerderij. Ze gingen in de twee raketten. Toen vlogen ze naar de maan. -Sanne

De prinses ging naar het bos. Daar zag ze een paddenstoel. Een paddenstoel met rood en witte stippen. Ze zag een kip en die raakte de paddenstoel aan. Toen werd de kip ziek en de prinses hielp de kip. Ze werd beter en ze gingen samen naar huis. En ze leefde nog lang en gelukkig. -Stijn

De boswachter ziet een muis die in een raket zit. Die gaat naar een ver land. Maar de boswachter gaat er achter aan maar dan gaat de muis naar nog meer muizen. Dan zien ze de boswachter en dan gaan de muizen achter de boswachter aan. -Toon

Er woonde eens een boswachter en een muis in een mooi bos. Op een dag hoorde de muis een gek geluid. Hij keek omhoog. Hij zag een raket. -Loes

Er woonde eens een boswachter en een muis in een mooi bos. Op een dag hoorde de muis een gek geluid. Hij keek omhoog. Hij zag een raket. -Jayden