Het goede doel

Voor de jaarlijkse goede doel actie, dit jaar Stichting Hulphond, is er al enthousiast gestart met het inzamelen van geld voor de sponsorloop en lege flessen voor de flessenactie. Helaas heeft het Coronavirus ook invloed op onze actie voor het goede doel gehad, waardoor de sponsorloop dit schooljaar niet meer plaats zal kunnen vinden. 

Wij verzoeken de kinderen om het geld wat zij tot nu toe opgehaald hebben in een envelop bij hun leerkracht af te geven. Meneer Maikel zal ervoor zorgen dat dit veilig bewaard wordt en volgend schooljaar zullen wij (afhankelijk van de dan geldende richtlijnen) een nieuwe datum prikken om alsnog een sponsorloop te kunnen houden. De lege flessenactie zal in aanloop op de sponsorloop volgend schooljaar ook weer opgepakt worden. Zodat we daarna alsnog een mooi bedrag kunnen overhandigen aan Stichting Hulphond.