Groepsindeling team Heilig Hart 2020-2021

Zoals u weet werken we op Heilig Hart in twee bouwen. De verdeling van de beschikbare formatie is als volgt ingedeeld:

Opmerkingen:

• Anneke Willems maakt volgend jaar gebruik van onbetaald verlof. Zij wil haar handen vrij hebben voor de zorg voor haar zoon.
  • Laurie Humpig start het nieuwe schooljaar op donderdag en vrijdag. Na de kerstvakantie wordt dat uitgebreid met de woensdag.
  • Thirza Hobé heeft afgelopen jaar als leraarondersteuner ons team versterkt. Zij volgt de verkorte deeltijdopleiding aan de PABO en is inmiddels bevoegd om als leerkracht ingezet te worden.
  • Leerlingen zitten in de boven- of onderbouw. Aan het begin van het schooljaar hoort u welke leerkracht de eindverantwoordelijkheid heeft voor uw zoon of dochter en dus uw eerste aanspreekpunt is.
  • Er worden volgend jaar meer momenten gecreëerd waarop de bouw als één groep met één leerkracht draait.