Inschrijving startgesprekken

In de periode van 7 tot en met 18 september willen wij graag met u een kennismakingsgesprek/startgesprek voeren. De inschrijving verloopt via de app ‘Parro‘.

Aanstaande maandag om 8:30 uur ontvangen ouders met meerdere kinderen bij ons op school een uitnodiging om zich in te schrijven. Een dag later om 8:30 uur, ontvangen de overige ouders de uitnodiging om zich in te schrijven voor het oudergesprek. De inschrijving wordt vrijdag gesloten. Daarna zal de definitieve planning zichtbaar zijn in de Parro-app (agenda).

Voorafgaand aan deze gesprekken ontvangt u de digitale ouderavond van de betreffende groep. Mocht u nog vragen hebben na het bekijken van de presentatie dan horen we dat graag tijdens ons startgesprek.