Cursus voor ouders

Over leuke soms lastige (pre-)pubers

In de puberteit gaat er veel veranderen. Nieuwe klas, nieuwe vrienden, internet en vaak vertonen pubers wat ander gedrag dan voorheen. Soms brutaal, soms onbereikbaar, soms heel blij en soms heel verdrietig. Dit kan nog wel eens wat spanningen geven in huis.

Daarom organiseert MeerVoormekaar een cursus voor ouders die willen weten hoe ze met hun puber om kunnen gaan.

In zes woensdagavonden geeft MeerVoormekaar tips, adviezen en inzicht in hoe om te gaan met conflicten, gedrag veranderen, sociale media, alcohol en drugs, huiswerk en alle andere dagelijkse dingen die voorkomen in een huis met pubers. De flyer met informatie kunt u onder dit bericht downloaden.

Met vragen of om u aan te melden kunt u contact opnemen met Josien Warris,
j.warris@meervoormekaar.nl of 06 39 11 41 34