De schoolbeleving van…..Milou

Rekenen:

We hebben met reken d h t e dat is duizendtallen honderdtallen tientallen en eenheden dat is heel leuk en ook makkelijk. Wat moeilijk is  bijvoorbeeld 8600-6800  dat vind ik heel moeilijk en saai. Soms vind ik reken leuk maar dat is alleen als het leuke lessen zijn. Maar we hebben ook nog  meer moeilijken dingen.

Taal:

Taal is best wel leuk soms is het echt super saai. Maar het is wel leuk als je mag samen werken. Voor de rest  is taal best wel leuk.

Spelling:

Spelling is super leuk soms ben ik binnen 2 minuten al klaar soms vind ik het moelijk. Ik vin de leukste categorieën 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 12 13 14 15 16 17 18 en 19.

Schrijven:

Schrijven is heel saai

Vrienden/vriendinnen:

Mijn vrienden/vriendinen zijn lisa saar jet noa c  noa e  en yvar