Jaarvergadering ouderraad

De ouderraad wil graag alle ouders informeren over hun activiteiten van het afgelopen en het huidige schooljaar. Hiervoor zijn alle ouders uitgenodigd voor de digitale jaarvergadering van de ouderraad die plaats gaat vinden op maandag 12 oktober om 20:00u via een livestream op Teams (de link volgt volgende week op de website en in het Hartlopertje).

Tijdens de livestream is er een mogelijkheid om vragen te stellen via de chat. We proberen deze dan tijdens de vergadering te beantwoorden. De vergadering wordt ook opgenomen en er volgt later een link om de vergadering terug te kijken.

Hieronder vindt u de notulen van de jaarvergadering van 2019 en de agenda van de jaarvergadering van 2020.

Graag hopen we u allen te zien op maandag 12 oktober.

Vriendelijke groet, Ouderraad Heilig Hart