Opdracht spelling

Milou heeft een opdracht gemaakt tijdens de les die ze graag met iedereen deelt!

Hallo ik ben Milou. Ik ben 9 jaar oud ik ben geboren in september. Ik hou veel van dieren en ik heb 5 pony’s 1 paard en ik hou van dingen verdienen  vooral leuke dingen.

School

Ik vind het leukste op school gym dat doen we donderdag en het is vandaag donderdag 29 okt. 2020 en het is bijna weekend en we hebben net nieuwe groepjes gemaakt. Ik zit bij Noa en mees Saar zit bij Noa Yvar en Sophie. Lisa zit bij Sophie Sophie en Ivo. Jet zit bij Vinz en Sophie. We zijn begrijpend lezen aan het doen en ander werk. Ik zit op dansen en dat doe ik vrijdag en ik rij paard maar dat zijn geen vaste dagen. Ik ga morgen zaterdag paardrijden met voltige singel en een dekje. Ik zal laten zien wat een voltige singel en een dekje is hier een tekening, dit is er een. Zo ga ik morgen rijden ik heb er super veel zin in. Dit zijn de namen van de pony’s Binck daar ga ik op rijden Kasmi Chanty Guapo Domingo en Funny dit was mij verhaal. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. groetjes Milou de maker van het verhaal