De Wijchense (S)interactieve speurtocht

Waar heeft Piet de brievenbus gelaten?
Sinterklaas moet in deze tijd net een beetje creatiever zijn dan andere jaren. Alle kinderen uit Wijchen tegelijk kan hij dit jaar helaas niet ontvangen tijdens een intocht, maar samen met Piet heeft hij iets leuks bedacht waardoor hij de Wijchense kinderen tóch allemaal een cadeautje kan geven. Namelijk met een (S)interactieve speurtocht.

Het verhaal dit jaar…
Als je denkt dat corona het enige is dat roet in het eten gooit dan heb je het mis. Want net als andere jaren (sommige dingen veranderen nooit) heeft er weer een pietje zitten slapen…. Speciaal voor dit jaar had Sinterklaas een hele speciale brievenbus gekocht waar dat alle tekeningen voor Sint in achter gelaten konden worden! Maar nu heeft Piet geen idee meer waar dat hij de brievenbus in het centrum van Wijchen heeft neergezet.
Helpen jullie Sint en Piet mee zoeken?
Lees dan verder op https://www.wijchenis.nl/activiteiten-overzicht/sinteractievespeurtocht/
Namens Gemeente Wijchen, Stichting Wijchen= en natuurlijk Sinterklaas alvast heel
hartelijk bedankt!