Carnaval

Volgende week vrijdag staat ons jaarlijkse carnavalsfeest weer op het programma. U zult begrijpen dat het dit jaar nog niet plaats kan vinden zoals we dat normaal doen.
Toch willen wij dit feestje niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom mogen volgende week vrijdag alle kinderen verkleed naar school toe komen. Wij zullen dan ook een prins(es) carnaval van onze eigen school onthullen. De kinderen van de bovenbouw zullen daar live bij aanwezig zijn, terwijl de onderbouw en ouders thuis om 8.45 uur via een live verbinding mee kunnen kijken. Ook het hossen en feesten zullen wij in onze eigen bouw doen.

We maken er een hele gezellige dag van en om 12.00 uur kunnen de kinderen het feest thuis doorzetten. Hopelijk kunnen we er volgend schooljaar weer een groot gezamenlijk feest van maken.

Livestream onthulling prins(es)

Hoe werkt de livestream?

De livestream kunt u openen met bovenstaande link. Waarschijnlijk krijgt u de vraag om Microsoft Teams te openen, klik dan op ‘Annuleren‘. Vervolgens kiest u voor de optie ‘Doorgaan in deze browser‘. U heeft zelf dus geen ‘Teams’ of ander programma nodig om de livestream te kunnen volgen. Zie onderstaande afbeelding: