Demonstratie judoles

Afgelopen weken zijn er judolessen geweest. U zult er ongetwijfeld thuis wat over hebben gehoord.

Komende donderdag 12 oktober is de laatste judoles op school. Graag willen we u uitnodigen voor deze laatste les, zodat u kunt zien wat judo en een judoles inhoudt en wat de kinderen zoal geleerd hebben. De tijden van deze les die u kunt bijwonen zijn:

  • Leerjaar 1-2 van 13:10 tot 13:25 uur
  • Leerjaar 3-4-5 van 13:25 tot 13:40 uur
  • Leerjaar 6-7-8: van 13:40 tot 13:55 uur

Wilt u zich opgeven via de kalender van Parro? Dan weten wij hoeveel zitplaatsen we kunnen klaarzetten. Vijf minuten voor aanvang wordt er een korte uitleg gegeven over judo en de lessen. Als u dat interessant vindt dan kunt u vijf minuten voor aanvang aanwezig zijn op het leerplein van de Heilig Hartschool.

Deze dag willen we ook kijken of er kinderen verder willen met judo en of er daarmee voldoende animo is om een judoschool te starten in Batenburg. De mogelijkheid hiertoe is afhankelijk van de bereidheid van de gemeente (Wijchen) om de sportzaal in Batenburg te voorzien van judomatten. Deze zijn noodzakelijk om judolessen te kunnen geven en ze zijn niet standaard aanwezig in een sportzaal.

In de laatste les zal ook hierover meer worden uitgelegd. De bereidheid van de gemeente (Wijchen) om de sportzaal in Batenburg te voorzien van judomatten is namelijk afhankelijk van het aantal deelnemers die judolessen zou willen gaan volgen. Tijdens de laatste judoles zullen er intentieformulieren klaarliggen. Deze kunt u invullen als uw kind interesse heeft in de judolessen.

Ter informatie: de judolessen in Batenburg zijn op Donderdagmiddagen op de volgende tijden:

  • Jeugd van 4 – 7 jaar van 15:00 – 16:00 u
  • Jeugd van 7 – 10 jaar van 16:00 – 17:00 u
  • Jeugd van 10 jaar en ouder van 17:00 – 18:00 u

Deze lessen zijn in sporthal de Batenburcht in Batenburg. De eerste lessen zullen plaatsvinden begin november 2023 (afhankelijk van de levering van de judomat).

Wanneer de eerste lessen starten en hoe de eerste lessen in zijn werk gaan en wat betreft de aanschaf van eigen judopakken, etc. hierover informeer ik u in een mail wanneer u aangeeft dat uw kind interesse heeft. Daarin zullen ook de definitieve tijden en kosten aangegeven zijn, aangezien ook die afhankelijk zijn van het aantal deelnemers.

Kunt u de les niet bijwonen maar heeft uw kind wel interesse in judo, neem dan contact op met Niels Huneker 06-28313569

Met vriendelijke groet, Niels Huneker