Deze drie studenten stellen zich graag aan u voor:

Sanne van Kleef, stagiaire PABO

Mijn naam is Sanne van Kleef, ik ben 19 jaar en ik woon in Wijchen. Momenteel zit ik in het derde jaar van de PABO op de HAN in Nijmegen. Hier heb ik het erg naar mijn zin. Voordat ik aan de PABO begon heb ik de HAVO gedaan op het Maaswaal College in Wijchen. Hier kwam ik erachter dat het mijn droom zal zijn om later als juf Sanne les te kunnen geven.

Nu mag ik als juf Sanne stage lopen in de klas van juf Anne. Dit zal op de woensdag en de donderdag zijn. Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in en hoop met jullie een leuke en leerzame tijd tegemoet te gaan!


Justin van Haalen, stagiair PABO

Zes september ben ik, Justin van Haalen (33), gestart als stagiaire bij de kleuters van het Heilig Hart met Dorian als mijn mentor. Ik heb zes jaar gewerkt in de verpakkingsindustrie en ontdekte dat ik daar niet meer op mijn plek was. Na wat onderzoek ben ik tot de ontdekking gekomen dat ik meester moest worden. Daarom ben ik in september 2019 gestart aan de versnelde deeltijd pabo.

Je kunt mij het beste beschrijven als enthousiast, positief en sportief. Als hobby beoefen ik de sport Braziliaanse Jiu Jitsu (BJJ) waarbij ik ook les geef aan kinderen en (jong-)volwassenen. Komende tijd zal mijn enthousiasme alleen maar toe nemen en ik heb er enorm veel zin in om veel te leren van mijn collega’s en de kinderen in de klas.

Ik ben altijd in voor een praatje aan de poort bij het wegbrengen en ophalen van de kinderen. Tot snel!


Iris van der Sterren, stagiaire ROC

Ik zal mezelf even voorstellen. Mijn naam is Iris van der Sterren, ik ben 19 jaar en woon in Wijchen.  

Ik kom stagelopen in de onderbouw en vooral in mentorgroep 3-4, op de donderdag en vrijdag. Ik ben er het hele schooljaar gezellig bij. Ik volg op dit moment de opleiding Onderwijsassistent en ik ben dit jaar begonnen in leerjaar 2. Ik heb onwijs veel zin om weer nieuwe dingen te leren, avonturen aan te gaan en mezelf nog meer te ontwikkelen.  

Ik hoop u een keer tegen te komen tijdens mijn stageperiode bij het Heilig Hart.