Even voorstellen….

Beste ouders en/of verzorgers,

Graag stel ik me aan u voor. Mijn naam is Margriet Schöls en ik ben vanaf nu ongeveer 1 dag in de week  werkzaam zijn als intern begeleider op Heilig Hart. Een mooie uitdaging om samen met het team zorg te dragen voor jullie kinderen.

Ik ben getrouwd en we hebben samen 4 kinderen, die inmiddels allemaal alweer het huis uit zijn. Daardoor hebben wij samen de tijd om in de weekenden te genieten van mooie fietstochten en wandelen in de natuur.

Al langere tijd ben ik werkzaam in het onderwijs. En inmiddels ook al weer heel wat jaren als intern begeleider. Een fanatische baan, met mooie uitdagingen. Sinds december 2019 ben ik werkzaam bij Stichting Kans & Kleur op basisschool Wingerd in Bergharen.

En dan nu de mogelijkheid om ook als intern begeleider op Heilig Hart aan de slag te gaan. Ik heb ervaring met het werken op twee scholen en zie dan ook vele kansen en mogelijkheden.

Ik hoop u allen de komende tijd ook persoonlijk eens te ontmoeten en kijk daar enorm naar uit. Ik heb er zin in!

Hartelijke groet,
Margriet Schöls