Even voorstellen…

Zoals beloofd stel ik me even voor! Ik ben Agnes van Loon, 60 jaar jong, getrouwd en moeder van 3 volwassen kinderen. Mijn hobby’s zijn knutselen, breien, haken, koken, lezen, wandelen.

Ik heb in het verleden na een opleiding HBO-J in Den Haag en Eindhoven, een aantal jaren gewerkt als groepsleidster in de kinderpsychiatrie. Na een periode thuis voor mijn kinderen gezorgd te hebben en enthousiast geholpen te hebben als hulpouder op de school van mijn kinderen besloot ik de verkorte PABO-opleiding te gaan volgen. Met het diploma op zak ben ik gaan werken als leerkracht in het basisonderwijs. Eerst even in de invalpool maar al snel als vaste kracht bij de stichting Kans en Kleur. Ik heb vervolgens eerst een paar jaar op de Antoniusschool op Alverna gewerkt, daarna bij de Wingerd in Bergharen en toen weer een paar jaar terug op de Antoniusschool. Toen ik de vacature zag op de Heilig Hartschool wilde ik graag solliciteren. Met name omdat het werken in een groep met meerdere niveaus, samen met collega’s, me aansprak. Ik heb er dus veel zin in om hier, samen met de leerlingen, de ouders en de collega’s, mezelf verder te ontwikkelen en veel met en van elkaar te gaan leren.

Tot ziens bij de eerste gesprekken, Agnes van Loon