Even voorstellen….

Met veel plezier stel ik mij kort aan u voor. Mijn naam is Ward Poppen en ik ben woonachtig in Ewijk.

Binnenkort verruil ik KC Westwijzer in Wijchen voor de Heilig Hartschool, waar ik deel uit ga maken van het bovenbouwteam.

Nog niet zo heel lang ben ik werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs. Een jaar geleden besloot ik na tien jaar gewerkt te hebben als docent aardrijkskunde in het voortgezet onderwijs de overstap te maken naar het basisonderwijs. Ik startte met het zij-instroomtraject van de Pabo en dat bleek een goede keuze, want ik voel mij in het basisonderwijs als een vis in het water. Ik kijk ernaar uit om volgende week, tijdens de doorschuifmiddag, alvast kennis te maken met de leerlingen. U spreek ik ongetwijfeld snel na de zomervakantie. 

Heel graag tot dan. Vriendelijke groet, Ward Poppen