Even voorstellen….

Mijn naam is Jolien van Duijnhoven. Ik woon samen met mijn man, zoon en dochter in Cuijk. In 2015 ben ik afgestudeerd aan de Pabo in Zwolle en vrij snel daarna aan het werk gegaan op Basisschool De Waai in Cuijk. Hier heb ik op één jaar groep 8 na, altijd gewerkt in de onderbouw. Het thematisch werken waarin spel centraal staat heeft mijn grote interesse. Ik hou van voorlezen en liedjes zingen, dus de kinderen gaan gegarandeerd met wat liedjes thuiskomen.

Na ongeveer 8 jaar werd het tijd voor ‘iets nieuws’ en ben ik sinds dit schooljaar werkzaam in de vaste invalpool. Zo ben ik hier op de Heilig Hartschool terecht gekomen. Jullie gaan mij tot de kerstvakantie op donderdag/vrijdag zien in mentorgroep 1-2, dus ik heb het geluk om de komende knusse periode in deze groep te staan. 

Voor vragen, schroom niet en loop om 14.00 uur gerust even binnen. 

Groetjes, Jolien.