Even voorstellen; een nieuw MR-lid

Hallo allemaal,

Mijn naam is Joris Croonen.

Ben vanaf heden aangesloten bij de MR van Heilig Hartschool in Hernen. Zelf ben ik 38 jaar en woonachtig in Hernen. Ben hier ook geboren en opgegroeid. Mijn kinderen zitten beide op de Heilig Hartschool. Noa zit in groep 6 en Amy zit in groep 4. Zelf ben ik werkzaam als servicemonteur in de OOV sector (openbare orde en veiligheid).
Ik vind het belangrijk dat ouders ook inspraak kunnen hebben en mee kunnen denken over diverse situaties en structuren binnen de school van hun kind. Vandaar dat ik deze plaats binnen de MR ook graag invul.   Dit alles is voor mij ook een uitdaging en een nieuw iets. Ik hoop er zelf in positieve zin ook veel van op te steken en een positieve bijdrage te kunnen leveren in dit team.
Als mensen contact met me op willen nemen kan dat via de email. Het adres is :    heilighart.mr@kansenkleur.nl

Ik hoop op een rustig leerzaam jaar voor alle kinderen en medewerkers van de school na de afgelopen moeizame periode, en heb vertrouwen in de medewerkers om alles weer naar het ‘normaal’ te krijgen.