Hernenfest met kinderkermis

Op zaterdag 8 juni staat Hernen weer op z’n kop!

Een gezellig familiefestival met gratis entree, professionele (live)muziek, een kinderkermis en dat alles op een sfeervol aangekleed terrein met foodtrucks… waar vind je dat nog? Op 8 juni in Hernen natuurlijk, want dan vindt het Hernenfest weer plaats!

Muziek
Het programma biedt alles voor jong en oud. We starten om 16.00 uur met de fijne muziek van showband Mixure Music. Aansluitend treedt tributeband Stones On Fire op voor een stevige dosis rock & roll. Welk nummer van de Rolling Stones zing jij het beste mee? In de avond maakt DJ Maxx er weer een onvergetelijk feest van.

Kinderkermis
Ook aan de kleintjes is gedacht. Op de kermis hebben zij de grootste lol in de zweefmolen, autootjes, op de trampolines, bij het eendjes vissen, bij de schietsalon, de kop-van-jut of ze gaan hun uithoudingsvermogen testen op de spannende Wipe-Out attractie!
De eerste paar ritjes voor de kermis krijg je van ons! Bij de entree ontvangen kinderen namelijk gratis kermismuntjes. Daarnaast is er een schminker aanwezig om de kindersnoetjes om te toveren tot bijzondere kunstwerken.

Schietwedstrijd
Ben jij de beste schutter van Hernen? Laat je ‘skills’ zien tijdens de schietwedstrijd bij de schietkraam. Inschrijven kan vanaf 17.00 uur. Wij zijn benieuwd wie er met de wisselbeker naar huis gaat!

Eten en drinken
Natuurlijk is er ook aan de innerlijke mens gedacht! Je kunt je buik vullen bij één van de foodtrucks (met o.a. ijs, friet/snacks, Tiroler worst, poffertjes) of je dorst lessen aan de bar (ook speciaalbier!).

Vrijwilligers
We hebben al een groep enthousiaste vrijwilligers klaarstaan om er een fantastisch feest van te maken (waarvoor dank!). Maar we hebben nog meer vrijwilligers nodig om ons te helpen op de dagen rond het Hernenfest en tijdens het festival zelf. Alle hulp is welkom, bijvoorbeeld meehelpen het terrein aankleden, achter de bar staan of opbouwen/afbreken. Wil jij enkele uurtjes komen helpen? Mail dan naar hernenfest@hotmail.com. Alvast bedankt!

Ook bedanken wij Heilig Hartschool en Kindervakantiedorp Hernen voor hun medewerking.

Volg ons voor het laatste nieuws:
www.facebook.com/Hernenfest
www.instagram.com/Hernenfest

Wij kijken uit naar een super gezellige dag. Jij komt toch zeker ook? Tot dan!