Informatie kerstviering

De Sint is nog in het land, maar ook het volgende feest staat alweer voor de deur.
Wij gaan dit jaar weer een knus kerstfeest organiseren!

Op donderdag 21 december hebben wij een avondviering gepland. Deze is van 17:30 uur tot ongeveer 19:00 uur. Tijdens deze viering gaan wij gezamenlijk dineren, liedjes zingen en zullen wij een toneelstuk bekijken van mentorgroep 5-6.

Wat staat er deze periode op het programma?
De kinderen van mentorgroep 5-6 zijn al begonnen met het oefenen van het toneelstuk. Zij oefenen dit op de vrijdagmiddagen.

Op vrijdag 8 december zullen wij de kerstbomen in de klassen gaan opzetten.

Op maandag 11 december (na 15:00 uur) komt er op Parro een intekenlijst te staan voor het maken van de hapjes voor het kerstdiner. Dit is een lijst voor de bovenbouw en onderbouw apart. Net als de afgelopen jaren mag elk kind zich inschrijven om iets lekkers te maken voor elkaar en verschillende hapjes tijdens het diner proeven. Denk daarbij aan een voorgerecht, hoofdgerecht of nagerecht. Dit kan van alles zijn, bespreek vooral met de kinderen waar hun buik van vol raakt. Ze mogen dan ongeveer 12 hapjes per persoon maken. Het is fijn als de schalen, borden of bakken waarin de hapjes worden meegenomen voorzien zijn van de naam van het kind, zodat deze weer op de juiste plek terugkeren.

Let op!
Willen ouders van kinderen met allergieën contact opnemen met de groepsleerkracht om hier afspraken over te maken.

Op woensdag 20 december moeten alle kinderen een bord, beker en bestek meenemen. Het is fijn wanneer deze allemaal voorzien zijn van naam en in een tasje, zodat ze deze ook weer mee terug kunnen nemen.

Op donderdag 21 december worden de kinderen om 17:30 uur verwacht via de ingang waardoor zij ’s morgens ook naar binnen gaan. De kinderen mogen dan hun hapjes naar het leerplein brengen, hun jas ophangen en hun plek opzoeken op het leerplein. Vanaf 17:20 uur is de deur open. Na het eten zullen de kinderen van groep 5-6 zich gaan voorbereiden op hun toneelstuk en zingen de andere kinderen gezellig liedjes en maken het leerplein vrij om te kijken naar dit stuk. Dit toneelstuk is ook te volgen via een livestream die rond 18:30 uur zal starten. Meer informatie over de livestream zal nog volgen. Rond 19:00 uur zullen we klaar zijn met het programma. De kinderen mogen dan opgehaald worden in hun eigen klas.

Op vrijdag 22 december sluiten we af met een pyjamadag. De kinderen mogen dan lekker in hun pyjama, onesie, huispak etc. naar school komen. Ze mogen ook sloffen meenemen voor in de klassen, knuffels blijven thuis. Om 12:00 uur is de school uit en start de kerstvakantie.

Wij hebben er al ontzettend veel zin in.

Hartelijke groet, De kerstcommissie