Judolessen voor externen

Afgelopen maand zijn we begonnen met de schooljudolessen. In eerste instantie zijn de judolessen op school bedoeld om de waarden die in het judo zitten zoals respect voor elkaar, vertrouwen op elkaar en b.v. discipline over te brengen. De eerste lessen zijn goed verlopen. De kinderen vonden het leuk en ze hebben al wat geleerd  over judo. 

Een tweede doel is om te kijken of er voldoende animo is om een judoschool te starten in Batenburg. Mocht uw kind door willen gaan met judo na de schooljudolessen, dan willen we dat natuurlijk graag weten. In de laatste les van de reeks van 6 schooljudolessen zal hierover meer worden uitgelegd. Er zal dan ook een peiling gehouden worden om te zien of er voldoende animo is. Ook daarover later meer. 

We willen deze kennismaking met judo zoals die gegeven wordt aan de basisschoolkinderen, ook bieden voor de kinderen die niet meer op de basisschool zitten. Dit gaat om een enkele les op  Woensdagmiddag 27 september van 16:00 – 17:00 u in de Batenburcht. De les is speciaal gericht op de groep van 12 tot 16 jaar. 

LET OP: deze les wordt gegeven in Batenburg

Ook voor deze les wordt er voor judopakken gezorgd en deze eerste les in vanzelfsprekend gratis. Ouders zijn natuurlijk ook welkom om te komen kijken. 

Om je in te schrijven voor deze judoles kunt u mailen naar niels@sportschoolvandoorn-tiel.nl

Met daarbij graag de naam van het kind en haar/zijn leeftijd. 
Bij erg veel aanmeldingen kan er gekozen worden om de groep te splitsen. 

Mocht u vragen hebben dan kunt u mij bellen op 06-28313569

Met vriendelijke groeten,

Niels Huneker