Kinderboekenruilmarkt

Op vrijdag 14 oktober willen wij een kinderboekenruilmarkt organiseren. Tijdens deze markt mogen alle kinderen een boek uitkiezen.

Maar hoe komen we aan deze boeken? Daar hebben we jullie hulp bij nodig! De kinderen mogen boeken van zichzelf mee naar school nemen. Dit kan tussen 5 en 11 oktober. Het boek moet er wel nog mooi uitzien en van deze tijd zijn, anders is het minder leuk om te lezen. Misschien heeft je kind wel meer boeken die het niet meer leest. Deze mogen allemaal meegenomen worden, zodat er meer is om uit te kiezen.

Kinderen die een boek inleveren krijgen daarvoor een waardebon die ze op de kinderboekenruilmarkt kunnen inwisselen voor een boek. Ook als ze meer boeken inleveren, krijgen ze één bon.

De markt is op het leerplein en begint om 13.45 uur en duurt tot 14.30 uur. Ouders (of opa’s, oma’s, oppassen) mogen naar binnenkomen om hun kind te helpen bij het kiezen van een boek. Kinderen die naar de BSO gaan, kunnen samen met de leerkracht een boek uitkiezen. De waardebon kun je inleveren bij de leerkrachten.

In de gangen en de lokalen is een tentoonstelling met het thema: Gi ga groen! Deze is dan ook te bezoeken.