Nieuw rapport

We hebben u eerder laten weten dat we bezig zijn met de ontwikkeling van een nieuw rapport. Inmiddels is ons nieuwe format zo goed als klaar. Toch maken we deze eerste rapportperiode nog niet volledig gebruik van ons nieuwe format.

In het nieuwe rapport worden enkele onderdelen samen met de leerling ingevuld. Door de sluiting van de scholen kunnen we deze onderdelen nu niet invullen met de leerling. Omdat we het wél wenselijk vinden om te communiceren over de ontwikkeling van onze leerlingen hebben we besloten een gedeelte van het nieuwe rapport alvast met u te delen. Ook de gesprekken die gekoppeld zijn aan deze rapportperiode zullen (online) doorgaan.

Het rapport van groep 8 zou eigenlijk vandaag al meegegeven worden, maar dit hebben we door de huidige omstandigheden gelijk getrokken met de overige leerjaren. Op vrijdag 29 januari krijgen alle leerlingen dus een aangepast rapport. Mochten we op dat moment nog geen fysiek onderwijs bieden dan informeren we u te zijner tijd over een ophaalmoment.