Paasviering

Op donderdag 1 april (dit is geen grapje) vieren we Pasen op school. We vinden het belangrijk dat, ondanks Corona, vieringen door kunnen blijven gaan. Uiteraard geheel volgens de richtlijnen die gelden.

Deze hele dag zal in het teken van Pasen staan. We willen donderdag beginnen met een paasontbijt. Aansluitend zijn er activiteiten gepland zoals paaseieren zoeken, handvaardigheid rondom het thema Pasen en we hebben het met de kinderen over het paasverhaal.

Voor het paasontbijt nemen de kinderen hun eigen ontbijt mee. Daarnaast vragen we jullie om de kinderen hun eigen bord, beker en bestek mee te geven, voorzien van hun naam. Het is niet toegestaan om snoep en koek mee te nemen (dus ook geen paaseitje). Maar iets lekkers wat normaalgesproken ook bij het ontbijt gegeten wordt mag natuurlijk wel, denk aan een boterham of broodje met beleg, croissant, krentenbol, een gekookt eitje en een beker water, melk of sap. Dat betekent dat de kinderen op 1 april een ontbijtje met drinken meenemen, maar ook gewoon hun fruit met drinken en lunch met drinken. Namens de ouderraad worden de leerlingen getrakteerd op een lekkere traktatie.