Personele ontwikkelingen

Bovenbouw

Aan het eind van dit kalenderjaar neemt Janneke Weijers afscheid van de Heilig Hartschool. Janneke heeft een huis gekocht in Gemert en gaat in de buurt van Gemert op zoek naar een nieuwe uitdaging. Inmiddels zijn de ouders van de bovenbouw door Janneke geïnformeerd via een e-mailbericht. Wij gaan per direct op zoek naar een nieuwe collega voor de bovenbouw.

Intern Begeleider

De interne oproep heeft geen kandidaten opgeleverd. Door het vertrek van Janneke kunnen we de beschikbare uren anders verdelen waardoor het ook mogelijk wordt om een externe vacature voor een intern begeleider open te zetten.

Mentorgroep 1-2

Dorian heeft de vervanging van Anneke tot aan de herfstvakantie ingevuld. Na de herfstvakantie is er gelukkig vanuit onze invalpool weer een leerkracht beschikbaar. Toos van Haeften zal na de herfstvakantie de vervanging op donderdag en vrijdag invullen. Toos heeft eerder al voor langere tijd bij ons op school ingevallen dus ze kent onze school goed.

Conciërge

Zoals jullie wellicht al hebben gemerkt is Mike al een tijdje niet zichtbaar. Mike moet helaas een stapje terug doen en is nu thuis om tot rust te komen. We hopen dat Mike snel weer volledig hersteld. In de tussentijd hebben we een schoonmaakbedrijf ingehuurd om de taken van Mike over te nemen.