Schaats jij al?

Afgelopen winter hebben we gelukkig op natuurijs kunnen schaatsen. En wat was dat een feest! Maar wat blijkt; ook vallen is een kunst! Wil je, als het weer vriest, iets meer kunnen dan een beetje krabbelen op het ijs, kom dan in 5 lessen de basisvaardigheden leren van het schaatsen! Trainers leren je in 5 lessen de schaatsslag, starten, remmen, rondjes draaien, maar ook … vallen en opstaan op het ijs van ijsbaan Triavium in Nijmegen.

De lessen zijn op de ringbaan van het Triavium op zaterdag 2, 9, 16, 23 en 30 oktober 2021 tussen 9.00 en 10.00 uur. Zit je in groep 4, 5 of 6 van de basisschool, schrijf je dan in vóór  30 september, via de website van de Nijmeegse Schaatsvereniging. www.nijmeegseschaatsvereniging.nl, klik op “Jeugd” en vervolgens op “Schaats jij al?”

Kosten

Je betaalt € 20,00 voor 5 lessen. Dit is inclusief de entree van het Triavium. Je kunt je eigen schaatsen meenemen. Heb je geen schaatsen, dan kun je schaatsen huren.

Meer informatie

Heb je vragen over “Schaats jij al?”, neem dan contact op via schaatsjijal@nijmeegseschaatsvereniging.nl. Bij de Nijmeegse Schaatsvereniging kun je ook terecht voor  langebaanschaatsen, kunstrijden en shorttrack. Kijk op www.nijmeegseschaatsvereniging.nl. tabblad jeugd.