Schoolfotograaf

Woensdag 19 oktober 2022 komt Foto Koch bij ons op school om schoolfoto’s te maken. Denkt u er alstublieft aan om uw privacy-voorkeuren via Parro bij te werken zodat wij weten of uw kind op de groepsfoto mag staan. Meer informatie over het instellen van uw voorkeuren leest u terug via dit bericht. Voor de verwerking van de foto’s hebben we met Foto Koch een verwerkersovereenkomst afgesloten (zie veiligheid en privacy).

Rond 08.30 uur is er de mogelijkheid om een leuke broers/zussen foto te laten maken met de jongere broertjes/zusjes die nog niet op school zitten. Mocht u hier gebruik van willen maken dan horen wij dit graag uiterlijk 7 oktober via een mail naar de ouderraad  heilighart.or@kansenkleur.nl.

Na ongeveer twee weken ontvangt uw kind het inlogkaartje van de leerkracht.  Op de inlogkaart vindt u een uniek inlognummer en  wachtwoord. Met deze gegevens logt u thuis in op www.fotokoch.nl. Er staat een leuke actie voor u klaar: wanneer u binnen 10 dagen bestelt ontvangt u van Foto Koch de groepsfoto gratis! U hoeft niet persé meerdere foto’s te bestellen. 

U kunt eenvoudig betalen middels iDeal, factuur of creditcard. Als u wilt kunt u zelf de inloggegevens doorsturen naar familieleden (bijvoorbeeld opa’s/oma’s of ex-partner), zodat zij zelf een bestelling kunnen plaatsen op de site.

Foto Koch heeft het assortiment uitgebreid met nieuwe achtergronden, waar u een mooie keuze uit kunt maken. De fotografen weten hoe het werkt: zij klikken op het juiste moment, waardoor er spontane en afwisselende foto’s gemaakt worden. U kiest vervolgens zelf de foto’s met een achtergrond naar keuze!

T I P van de schoolfotograaf: als uw kind kleurrijke kleding draagt, komt de foto beter tot zijn recht. Vermijd daarbij fluorescerende kleding.