Schoolreisje

Joehoe!!!! Schoolreisje mag eindelijk weer!!!!

Op 11 mei staat het jaarlijkse schoolreisje op het programma. De kinderen van leerjaar 1 t/m 6 gaan naar dierentuin Ouwehands. Ze starten gewoon om 8.30u op school. Voor deze dag nemen de kinderen een eigen rugzak mee met daarin; drinken, fruit, lunch en iets lekkers (geen hele zakken chips of snoep). Deze rugzak dragen de kinderen de hele dag zelf, dus let erop wat je meegeeft. Gezien er in de binnenspeeltuin ook water aanwezig is, graag ook een setje droge kleren meegeven. We hopen die dag natuurlijk op mooi weer, dus graag kinderen thuis al insmeren en eventueel zonnebrand meegeven. We gaan met de bus naar de dierentuin en zullen rond 16:00u terug zijn op school. Mocht uw kind wagenziek zijn, dit graag doorgeven aan de desbetreffende leerkracht zodat hier rekening mee gehouden kan worden.

De BSO is op de hoogte dat de kinderen later terug zijn die dag. Vervoer naar de BSO is geregeld. Mochten de kinderen die dag toch geen gebruik maken van de BSO, dit graag zelf even doorgeven aan de leerkracht en de BSO.

Kinderen van leerjaar 7/8 gaan die dag naar Amsterdam met de trein. Ook zij worden om 8.30u gewoon op school verwacht. Ze nemen een eigen rugtas mee met fruit, lunch, iets lekkers voor tussendoor (geen hele zakken snoep of chips) en voldoende drinken. Voor avondeten wordt gezorgd. Kinderen mogen zelf geen geld en mobiele telefoon meenemen. Ze verwachten rond 19.30u terug op school te zijn.

Mochten er verder nog vragen zijn over deze dag kun je deze stellen bij juf Milou, juf Janneke, Denise of Kim (OR)

Wij hebben er al heel veel zin in!!!