Trefbaltoernooi

Vrijdag in de vakantie hebben we met 2 teams meegedaan aan het Trefbaltoernooi in de Arcus. Dit werd voor de eerste keer georganiseerd voor de midden- en bovenbouw. Wij hadden echter 2 teams die gemengd waren omdat we anders geen teams konden maken. Het was leuk om te zien dat onze middenbouw bij zich goed staande hield bij de bovenbouw.

Eerst waren er de voorrondes waarin 1 team bijna alles won en het andere team bijna alles verloor 😁. Maar de 1e 4 teams gingen door en beide teams plaatsten zich voor de volgende ronde. Ook omdat er 1 team was teruggetrokken vanwege onsportief gedrag. Wat heel jammer was want het ging toch vooral ook om het plezier. En dat hebben onze kids gehad!

De volgende ronde was de knock-out ronde. Als je verloor lag je eruit, winnen was finale spelen. Enige verwarring toen, want het Heilig-Hartteam wat bijna alles gewonnen had werd uitgeschakeld 😔 en het andere team won de knock-out en mocht finale spelen tegen de Speelhoeve. Dit team had een paar goede handballers erbij en ondanks dat ons team zich goed staande wist te houden gingen we met opgeheven hoofd ten onder.

Maar wij kregen complimenten van andere teams over onze sportiviteit. Dus daarvoor verdienen onze kids zeker de 1e prijs….

Al met al was het een super gezellig sportief event en wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar.

De Coaches