We zijn weer begonnen!

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen en brengt een mix van opwinding en spanning met zich mee. De vakantie was natuurlijk erg fijn, maar veel leerlingen vinden het toch ook best fijn dat ze weer naar school kunnen. Weer een nieuw jaar vol mogelijkheden en kansen om te groeien en te leren.

Voor ouders betekent dit ook een rekening houden met oude en nieuwe routines en planningen. Daarom starten we al snel met een informatieavond waar we per bouw u informeren over de algemene zaken. Tijdens het kennismakingsgesprek op een later moment, zoomen we dan met elkaar in over het wel en wee van uw kind. De basis qua informatie is dan weer helemaal op orde!

Dit schooljaar starten we met wat extra uren wat betreft de bezetting van personeel. Dorothe Kersten was voor de zomervakantie ook al aanwezig om vooral in de onderbouw ondersteunende taken uit te voeren. Deze ondersteuning loopt nog een paar weken door en zal met name gericht zijn op mentorgroep 3-4. Ward Poppen is dit schooljaar gestart als nieuwe leerkracht op onze school. Tot aan de kerstvakantie heeft Ward extra uren beschikbaar gekregen. Deze extra uren zullen richting kerstvakantie steeds iets meer worden afgebouwd. Vanaf januari zal Ward dan iets meer dan een dag aanwezig zijn op onze school.

Het nieuwe schooljaar zal ongetwijfeld uitdagingen met zich meebrengen, maar het is ook een tijd om nieuwe doelen te stellen en te streven naar succes op ieders persoonlijk niveau. Laten we deze kans aangrijpen om te groeien, te leren en het beste uit onszelf te halen.

Dus, bereid je voor op een nieuw hoofdstuk vol avonturen, kennis en groei. Het nieuwe schooljaar wacht op ons, laten we er samen een geweldig jaar van maken!

Bij een nieuw lokaal horen ook nieuwe plantjes.