Werkzaamheden gebouw

Aanstaande herfstvakantie starten we met twee grote klussen binnen onze schoolmuren.

Allereerst krijgen we een splinternieuwe keuken! Deze nieuwe keuken maakt het makkelijker om kooklessen aan te bieden aan leerlingen.

Maar dat is niet alles! We gaan ook bezig met de installatie van een nieuw systeemplafond in de hele school, inclusief nieuwe energiezuinige LED-verlichting. Deze upgrade zal niet alleen een frisse uitstraling geven aan onze lokalen, maar ook voor een optimale en meer duurzame verlichting zorgen. We streven ernaar om deze renovaties af te ronden vóór het einde van de herfstvakantie, zodat alle lokalen weer ingericht zijn op maandag 23 oktober.

We willen u ook graag om hulp vragen. Als de werkzaamheden uitlopen en we niet genoeg tijd hebben om alle lokalen weer volledig in te richten, zouden we het zeer op prijs stellen als er vrijwilligers zijn die ons willen ondersteunen. We overwegen een inruimdag op vrijdag, zaterdag of zondag (afhankelijk van de oplevering), waarbij we samen de handen uit de mouwen kunnen steken en ervoor kunnen zorgen dat alles weer op zijn plaats staat voor maandag 23 oktober. Mochten we extra hulp nodig hebben, dan zullen we een oproepje plaatsen via Parro.